Куди податися у вихідні дні? З приходом тепла цим питанням наші все частіше зайняті наші думки. Можна зібрати невеликий рюкзак, прихопивши з собою найнеобхідніші речі та поїхати на пару днів в невідоме місто в Україні.

Якщо брати місто Київ, то можна знайти цікаве і розвиваюче заняття не виїжджаючи за межі міста.

Портал "Знай.ua" пропонує вашій увазі добірку виставок в місті Київ. Кілька заходів на будь-який смак, які не залишать вас без вражень.

Фотовиставка "Голодна симфонія"

Меморіал жертв голодомору

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

24 березня - 18 травня, 11:00

Фотопроект присвячений пам'яті жертв голодомору. Особисті емоційні переживання автора, допомогли відтворити образ Жінки-Смерті / Жінки-Пам'яті, починаючи з 1933 року.

"Жіночий рай"

Український дім

24 березня - 26 березня, з 10:00 за 19:00

Різноманітна програма для тих, хто стежить за собою і зовнішнім виглядом. різноманітна програма від жіночих клубів, виступи, творчі виставки, виставка-ярмарок, де можна придбати для себе щось з догляду за собою, оновити гпрдероб і придбати нову пару взуття.

[[{"fid":"175405","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"768","width":"1024","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

PinchukArtCentre

25 лютого 2017 - 16 квітня 2017

Вівторок — Неділя з 12:00 до 21:00

Виставка 21 номінанта премії Future Generation Art Prize 2017.

Виставка молодих художників до 35 років. Їх роботи дають зрозуміти актуальні позиції сучасного мистецтва.

Виставка-фестиваль uSmart

Український дім

25 березня - 26 березня, 10:00

Виставка присвячена темі освіти. Для вас відкриють нові можливості, щоб стати затребуваним фахівцем. так само, для відвідувачів з'явиться можливість підібрати для себе і своєї сім'ї найбільш вигідні освітні програми.

МЕДВІН: великодній тиждень рукоділля та хобі

Київекспоплаза

6 квітня - 8 квітня, з 10:00 по 18:00

Виставка матеріалів для рукоділля та авторських робіт, майстер класи по різним технікам рукоділля, в тому числі і безкоштовні демонстраційні, для дорослих і дітей.

Восьмого квітня - дитячий день, у програмі виставки включені майстер-класи, концерти, вистави та інші заходи.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що піраміди знаходяться не тільки в Європі, Італії, Мексиці і Єгипті. В Україні є свої піраміди, які знаходяться в Полтавській області. Іноземні і наші піраміди так само мають свою історію про яку потрібно знати, особливо місцевим жителям.