Головний тренер Челсі Антоніо Конте прокоментував перемогу своєї команди над Манчестер Сіті (2:1) в центральному матчі 31-го туру.

"Сьогодні я ніби відбігав весь матч на полі зі своїми гравцями, страждав разом з ними. Ми повинні бути задоволені тим, що обіграли сильного суперника - найкращу команду в лізі. Думаю, у них чудовий тренер - найкращий в світі. Перемогти в такому важливому матчі - це чудово.

Тепер нам потрібно відпочити і відновитися, тому що через два дні у нас черговий поєдинок. Залишилося вісім матчів, і ми знаємо, що Тоттенхем може перемогти у всіх поєдинках, тому нам потрібно брати 18 очок, щоб завоювати чемпіонство математично "- цитує слова наставника Пенсіонерів BBC.

Дивіться також відеоогляд матчу Челсі - Ман Сіті:

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, зірка Арсеналу хоче перейти в Челсі.

Популярні новини зараз
Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще