У вівторок, 9 травня, відбудеться другий поєдинок 1/2 фіналу Ліги чемпіонів, в якому Ювентус на своєму полі прийме Монако.

Тренер монегасків Леонарду Жардім відвідав традиційну передматчеву прес-конференцію, де відповів на кілька запитань журналістів:

"Нам потрібно атакувати, женучи в сторону думки про погане. У першому матчі ми завдали стільки ж ударів по воротах, як і Ювентус. Однак суперник діяв ефективніше. Очевидно, що туринці - більш досвідчена команда. Ми програли, тому що не використали свої моменти.

У матчі-відповіді ми хочемо втілити свою мрію в життя. Наша мета - вихід у фінал. Я пишаюся своїми підопічними і тим, що вони зробили на даний момент. І мої почуття залишаться такими ж незалежно від результату матчу у вівторок", - цитує слова тренера офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, що перший поєдинок цих команд у Франції закінчився перемогою Ювентуса (2:0). Матч-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів відбудеться 9 травня в Турині. Початок зустрічі - о 21:45.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в матчі Ювентус - Монако букмекери ставлять на перемогу господарів.

Фото: uefa.com