Головний тренер Ювентуса Массіміліано Аллегрі поділився очікуваннями від другого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти французького Монако:

"Монако нічого втрачати, він може грати з повною свободою і створювати нам серйозні проблеми, адже у нього вистачає талановитих футболістів, особливо в лінії атаки. Потрібно діяти агресивно. Постараємося перемогти.

Треба зіграти навіть краще, ніж в Монако. Там ми допустили декілька помилок. Результат першого матчу ще нічого не означає. Нас від Кардіффа відокремлюють ще 90 хвилин", - сказав Алегрі.

Нагадаємо, що перший поєдинок цих команд у Франції закінчився перемогою Ювентуса (2:0). Матч-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів відбудеться 9 травня в Турині. Початок зустрічі - о 21:45.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що наставник Монако Леонарду Жардім вірить в успіх його команди у другому матчі з Ювентусом.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Фото: uefa.com