Трипільська теплоелектростанція припинила роботу з метою накопичення дефіцитного вугілля.

Про це 5 квітня повідомила прес-служба Державна енергогенеруюча компанія "Центренерго", на балансі якої знаходиться ТЕС.

Підприємство продовжує працювати у штатному режимі, керуючись розпорядженням Кабінету Міністрів України "Про введення тимчасових надзвичайних заходів на ринку електричної енергії", яке прийняли у лютому 2017 року.

"Наразі Трипільська ТЕС забезпечує додаткову послугу Енергоринку, а саме розвантаження обладнання, тим самим дозволяючи максимально використовувати потужності атомної і гідро- генерацій. Це у свою чергу також дозволяє економити і накопичувати вугілля антрацитної групи для проходження річного максимуму. Надалі ПАТ "Центренерго" готове надати додаткову послугу Енергоринку із розвантаження енергоблоків Зміївської ТЕС", - йдеться у повідомленні.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Рівненська АЕС відключила другий енергоблок.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще