Відомий в Голлівуді сценарист Гері Голдман почав судову тяжбу з компанією Disney: мультфільм "Зверополіс" багато в чому повторює фільм "Згадати все".

Як повідомляє видання Variety, Голдман стверджує, що мультик практично повністю повторює сценарні прийоми, діалоги головних і другорядних персонажів, рівно так само, як і їхні образи.

Голдман заявив, що це творіння - справа його рук, причому він пропонував в 2000 і 2009 роках кінокомпанії ці напрацювання, однак Disney співпрацювати відмовився. Тепер же мультфільм, що вийшов, точнісінько повторює його проект. У компанії на звинувачення відреагували категорично: "Це безпринципна спроба пред'явити права на касову стрічку, яку він не створював".

Гері Голдман став популярним завдяки сценаріями таких картин, як "Пророк", "Великий переполох у маленькому Китаї" і "Морські котики", однак справжню славу чоловік отримав після того, як світ побачив картину "Згадати все" з Арнольдом Шварцнеггером в головній ролі.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що компанія Disney презентувала новий трейлер легендарного мультфільму "Качині історії".

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще