В процесі догляду за собою, ми часто допускаємо багато помилок, про які навіть не підозрюємо. Ми прагнемо виглядати ідеально, але деякі речі ми робимо на шкоду нашої шкіри і організму.

Ми не шкодуємо часу і грошей для того, щоб виглядати ідеально, але часом найбезглуздіші помилки повністю перекреслюють наші старання.

1. Очищаємо шкіру тільки вечорами
Після трудового дня ми очищуємо шкіру обличчя, але для правильного догляду за шкірою необхідно це робити і вранці. Наша шкіра, після пробудження, так само потребує очищення. Вранці необхідно видаляти залишки вчорашньої косметики, нічного крему , щоб очистити пори і дозволити шкірі дихати.

2. Вмиваємося холодною водою
Багато позитивних відгуків про вмивання холодною водою. Але в цьому випадку необхідно враховувати структуру шкіри. Певний тип шкіри може постраждати від постійного вмивання крижаною водою, що в підсумку призводить до появи червоних зірочок. Необхідно вмиватися водою, яка має кімнатну температуру.

3. Регулярне використання маски для волосся
Ми часто ігноруємо інструкцію з використання косметичних засобів. Якщо на етикетці написано, що засіб необхідно застосовувати один раз на тиждень, значить цих правил необхідно дотримуватися. Якщо зловживати косметичним засобом для волосся це може призвести до того, що замість зміцнення і зволоження ми отримуємо ослаблене і ламке волосся.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

4. Бриєм ноги з милом та гелем для душу
З цілью економії, ми використовуємо звичайний гель для душу або мило, щоб видалити зайву волосатість на тілі. Якщо не використовувати спеціальну пінку для гоління, інші засоби призводять до пересихання шкіри, підвищує ризик подряпин, шкіра стає більш вразливою.

5. Використовуємо скраб при проблемній шкірі
Як тільки з'явилися чорні крапки або запалені ділянки, ми відразу починаємо використовувати скраб для обличчя в надії на те, що проблеми зникнуть. Це не правильно. При використанні скрабу, ми ще більше травмуємо нашу шкіру. Тому косметологи настійно просять при проблемній шкірі використовувати більш щадні засоби по догляду.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що велика роль відводиться ранковому вмиванню, адже це одна з процедур, що допомагає очистити шкіру та попередити старіння. Не варто вмиватися водою з-під крану – краще використовувати кип'ячену, мінеральну чи фільтровану воду. Якщо після вмивання шкіра стає стягнутою, то варто обирати засоби для сухої шкіри.