У Великобританії провели незвичайний автомобільний захід, доступ до якого мало обмежене коло гостей.

Про це повідомляє Motormag. Клуб Supercar Driver вирішив організувати таємний зліт власників суперкарів. Місце для закритої вечірки вибрали не менше оригінальне - військову базу Бенінгторп.

У заході участь взяли 210 найяскравіших і найшвидших моделей суперкарів. Географія автобрендів була найрізноманітнішою. На закритій вечірці можна було побачити і новий гіперкар Bugatti Chiron і кілька Veyron. Зустрічалися колекційні Ferrari F40, F50 Enzo і рідкісні Jaguar XJ220.

Інші водії прибули на не менше екзотичних McLaren F1 і Porsche Carrera GT. За підрахунками організаторів, загальна вартість суперкарів на таємному зльоті сягнула 65 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, аналітики визначили рейтинг автомобілів, від яких власники позбавляються майже одразу після покупки.