У суботу, 8 квітня, стартує 24-й тур чемпіонату України з футболу - у цей день відбудуться два поєдинки. Завершиться тур у неділю чотирма матчами.

До Вашої уваги детальніша інформація з цього приводу.

Cталь - Волинь

8 квітня. Арбітр: Є. Арановський. Дніпро. Стадіон Метеор.

Початок - 14:00. Трансляція - Футбол 2.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Котирування від Game Bet: Перемога Сталі - 1.33, Нічия - 4.76, Перемога Волині - 7.23.

Білоруський наставник Сталі Леонід Кучук не дарма сказав після матчу з Карпатами (0:2), що у футболі не буває дрібниць. У команди з Кам'янського настали не найкращі часи: і раніше були фінансові проблеми, а зараз, коли зупимнився завод ДМК, який є головним спонсором Сталі, то й поготів. Думається, високоплачувані футболісти розуміють, що плакали їхні грошики і вже треба думати про інше місце роботи. Звідси і мотивація, яка навряд чи буде зашкалювати. А Волинь уже пройшла цей шлях. Зараз у колективі переважно молоді виконавці, в яких горять очі. І вони точно дадуть запеклий бій супернику, з яким, так і хочеться зробити сміливий прогноз, цілком можуть зачепитися за очки. Хоча, звичайно, за класом футболістів Сталь на голову вища лучан.

Прогноз Знай.ua - 2:2

Зірка - Ворскла

8 квітня. Арбітр: І. Бондар. Кропивницький. Стадіон Зірка.

Початок - 17:00. Трансляція - Футбол 2.

Котирування від Game Bet: Перемога Зірки - 2.44, Нічия - 3.19, Перемога Ворскли - 2.65.

У Зірки останнім часом занадто сильно тасується склад. У цьому плані не видно стабільності. до того ж підопічні Романа Монарьова зіпсували собі настрій після виїїздної поразки від Дніпра (0:1). Але в Кропивницькому місцеву командку палко підтримуватимуть, тож вона спробує взяти гору над суперником. Але й Ворскла вже потроху оговтується після серйозного кадрового відтоку взимку, і зараз починає знаходити свою гру. Зі сторони здається, що команди поділять очки.

Прогноз Знай.ua - 1:1

Олександрія - Зоря

9 квітня. Арбітр: О. Дердо. Олександрія. КСК Ніка.

Початок - 14:00. Трансляція - Футбол 1.

Котирування від Game Bet: Перемога Олександрії - 3.27, Нічия - 3.20, Перемога Зорі - 2.08.

Підопічні Володимира Шарана в першому таймі з Динамо показали, що мають неабиякий потенціал. Але з киянами до і так великої групи в лазареті приєднався ще й опорний півзахисник Огіря. Але, як сказав кермакнич динамівців Сергій Ребров, головне, що в Олександрії поставлена гра. У Зорі також з організацієї гри все гаразд. Тренер Юрій Вернидуб вже не перший рік працює з командою, і чудово знає можливості своїх підопічних. Хоча в матчах з Шахтарем по-новому розкрився нападник Бонавентуре, який показав просто феноменальну швидкість. Раніше Вернидуб казав, що у цього виконавця є проблеми поза футбольним полем, але, дивлячись, як він зараз викладається, складається враження, що у хлопця велике майбутнє. Думається, у луганців все-таки більше шансів на перемогу.

Прогноз Знай.ua - 1:2

Карпати - Дніпро

9 квітня. Арбітр: К. Труханов. Львів. Арена Львів.

Початок - 14:00. Трансляція - 2+2.

Котирування від Game Bet: Перемога Карпат - 2.10, Нічия - 3.16, Перемога Дніпра - 3.25.

Львів'яни останнім часом набрали просто феноменальну форму. Не в останню чергу через перебудову гри, адже після появи білоруського наставника Олега Дулуба команда перейшла на тактика в три центральних захисники. Для цього запросили досвідченого Олексія Дитятьєва, який діє відповідально і дуже надійно. здається, саме завдяки цьому потужному виконавця карпатам вдалося в чотирьох останніх матчах пропустити всього один м'яч. При цьому команда жодного разу не поступилася, здобувши три перемоги і нічью. Дніпро гостюватиме у Львові не з найкращим не=астроєм. Напередодні команду позбавили трьох очок у турнірній таблиці, і не видно надії, що це питання вирішиться.

Прогноз Знай.ua - 1:0

Шахтар - Чорноморець

9 квітня. Арбітр: Ю. Можаровський. Харків. ОСК Металіст.

Початок - 17:00. Трансляція - Футбол 1.

Котирування від Game Bet: Перемога Шахтаря - 1.098, Нічия - 8.45, Перемога Чорноморця - 14.00.

Гірники перебиралися у Харків не в останню чергу через те, що в це місто переїхало багато переселенців з Донбасу. Однак для харківських ультрас є лише одна команда - Металіст, і вони не приховували свого негативного ставлення до того, що Шахтар проводить свої матчі на ОСК Металіст. Для цього написали гнівного листа, на бігбордах давали зрозуміти донеччанам, що вони в Харкові непрохані гості. Фанати відхрестилися, що облили фарбою вхідні двері в клубний бутік Шахтаря. Однак це все одно було схоже на черговий протест місцевих, адже фарби були тих кольорів, які асоціюються з Металістом. Думається, і в матчі з Чорноморцем уболівальники нагадають про себе. І питання, чи впорається з цим тиском підопічні Паулу Фонсеки. А в тому, що вони на голову переважають одеситів, думається, ні в кого не викликає сумнівів.

Прогноз Знай.ua - 2:0

Динамо - Олімпік

Читайте в окремому матеріалі від Знай.ua.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що тренер Зорі розповів, яким він бачить формат чемпіонату України.