Україна засудила чергові випробування балістичних ракет Північною Кореєю.

Про це написано в заяві Міністерства закордонних справ.

"Україна як непостійний член Ради Безпеки ООН вкотре підтверджує готовність використовувати всі можливі важелі впливу для повернення КНДР в міжнародне правове поле", - повідомили в МЗС.

Зазначається, що дії Пхеньяна загрожують безпеці Корейського півострова. Подальші запуски ракети можуть призвести до загострення політичної ситуації.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", з території КНДР 5 квітня запустили балістичну ракету середньої дальності. Представник Білого дому заявив, що випробування пройшли невдало. Ракета пролетіла тільки частину наміченого шляху.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

У відповідь на дії Пхеньяна, Південна Корея запустила свою балістичну ракету далекої дії. У Міністерстві оборони країни назвали випробування успішними. За словами військових, це попередження КНДР.