Киян та гостей столиці здивують з нагоди "Євробачення" 3D-mapping-show, розважальними локаціями, "Kyiv art week" й багатьма іншими цікавинками.

Відповідними планами поділився заступник голови КМДА Олексій Резніков.

Він запевнив, що усі заплановані роботи в рамках підготовки до пісенного конкурсу виконають вчасно.

Як пояснив він, хоча офіційними локаціями місто не займається, однак столична влада опікується організацією розважальних зон на Софійській, Троїцькій, Контрактовій, Поштовій площах, у заповіднику "Київська фортеця". Під час "Євробачення" у столиці триватиме тиждень сучасного мистецтва "Kyiv art week", а також покажуть 3D-маппінг-шоу "Kiyv Light Fest".

Очікується, що за два тижні Київ відвідає 20 тисяч іноземних туристів та в 2-3 рази більше внутрішніх.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Містян та гостей столиці розважатимуть концертами, майстер-класами, виставками-продажами, забезпечать зонами відпочинку, фуд-кортами, фотозонами, дитячими зонами.

"На Контрактовій площі проведуть Культурно-мистецький проект "Feel Ukraine" – "Відчуй Україну". У рамках роботи розважальної зони пройде фестиваль "У пошуках made in Ukraine", – розповів Резніков.

За словами заступника голови КМДА, на Поштовій площі реалізують культурно-мистецький проект "Євробачення: Ретроспектива".

У "Київській фортеці" розташовуватиметься розважальна зона "Перший київський пленер "Kyiv art fort 2017". Оборонну споруду перетворять на мирну художню платформу: арт-простір для виставок, презентацій і зустрічей. У день святкування Дня Європи тут відбудеться благодійна виставка-аукціон на підтримку поранених бійців АТО.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", з понеділка, 10 квітня, старує нова хвиля продажу квитків на "Євробачення-2017".