У Києві відбудеться фестиваль Robotica-2017. Захід відвідає міністр освіти та науки України Лілія Гриневич (з 11 до 12 год).

На Robotica проведуть відбірковий турнір на Всесвітню олімпіаду з робототехніки World Robot Olympiad, яка в 2017 році буде проходити в Коста-Ріці. Також на 9-му Всеукраїнському фестивалі робототехніки учасники змагатимуться в категоріях «Сумо», «Слалом» та «Логістика». Молодь з різних регіонів України буде представляти свої проекти на науково-технічному турнірі за міжнародними програмами First LEGO League і First LEGO League Junior.

У програмі фестивалю заплановано проведення виставки-конкурсу LEGO-творчості, а також дитячого архітектурного конкурсу «Столиці світу», в рамках якого 42 команди побудують з конструктора прототипи найвідоміших міст нашої планети. У віртуальну подорож можна буде відправитися і завдяки стенду VR.

Відвідувачі Robotica-2017 зможуть оцінити інтерактивні навчальні зони від Технічної студії «Винахідник» і взяти участь в «живих» уроках і дослідженнях, подивитися на турнір роботів-сумоїстів, а також взяти участь в іграх і конкурсах.

Завершальною частиною фестивалю Robotica-2017 стане концертна програма та фотосесії з унікальними роботами.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Чекаємо вас 6 травня у столичному Палаці спорту з 10:00 до 18:00 на 9-му Всеукраїнському фестивалі робототехніки Robotica-2017.

Вхід вільний.
Адреса: Київ, Спортивна площа, 1

Довідка про фестиваль:

Robotica-2017 підтримує прагнення українських дітей і молоді до знань і придбання важливих навичок для майбутньої професії і виявляє творчих і талановитих хлопців. Організатор фестивалю - компанія Пролего, експерт з впровадження робототехніки в навчальні заклади України, офіційний представник Всесвітньої олімпіади з робототехніки в Україні, міжнародного Фестивалю FIRST LEGO LEAGUE і LEGO Education. Robotica 2016 зібрав понад 40 000 відвідувачів. Фестиваль проводиться з 2009 року.