Нарешті настала довгоочікувана весна, природа прокинулася і підготувалася до буяння яскравих фарб, нових емоцій, старту сезону весіль і випускних разом з Головною весільної виставкою країни!

Щороку майбутні молодята і випускники з усіх куточків України з нетерпінням чекають відкриття виставки "ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал", щоб скористатися унікальною можливістю зустрітися і поспілкуватися з кращими весільними фахівцями, отримати максимум корисної інформації, визначитися з вибором необхідних товарів і послуг.

Цього року у виставці брали участь 102 компанії на виставковій площі понад 3 000 кв.м. Виставка представила широкий спектр товарів і послуг, необхідних для проведення весіль і випускних. Близько 5000 відвідувачів змогли ознайомитися з останніми трендами весільної та вечірньої моди, зустрітися з кращими провідними і організаторами святкових подій, майстрами весільної фотографії і відеозйомки, флористами, декораторами, кондитерами, стилістами, власниками весільного автотранспорту.

Основною складовою експозиції була презентація надзвичайно красивих весільних, вечірніх суконь і аксесуарів, представлених українськими дизайнерами і виробниками - гордістю нашої нації. У виставці брали участь: Maxima TM (м.Київ, м.Чернівці), Dominiss TM (м.Харків), Slanovskiy (м.Київ, м.Чернівці), Дизайн-студія Оксани Полонець (м.Київ), Love story TM (м.Київ), Khomdressles (м.Львів), Florance TM (м.Рівне), Панянка (Хмельницька обл.), Anna Vasileva (м.Чернівці), Фата Єва (м.Київ) та інші.

Вражали уяву весільні та вечірні туалети світових брендів, взуття, шикарні тканини, аксесуари, які були представлені офіційними дистриб'юторами, постачальниками, весільними салонами і бутиками: Garden Trading Co. LLC (ОАЕ), Elegant-deluxe (м.Чернівці), VIP Bridal (м.Київ), DRESS BAR (м.Київ), VIP Night Dress (м.Чернівці), Anne-Mariee (м.Київ), Mariposa ( м.Чернівці), Stylish Bride (м.Київ) та інші.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Епіцентром весільних і святкових подій і ділових корисних зустрічей стала програма виставки. Центральне місце дії всієї шоу-програми - СЦЕНА, була майстерно прикрашена квітковими композиціями дизайн-студії "Акварель".

Сценарій і режисура шоу-програми відповідали загальній концепції події, де основні дійові особи - це НАРЕЧЕНИЙ І НАРЕЧЕНА. Для них протягом 4-х днів в режимі нон-стоп працював зоряний склад ведучих:
- Іван Городецький, чий високий професійний рівень, яскравий талант і потужна акторська чарівність захоплювали глядачів і заряджали емоціями,
- Наталя Валевська, незмінна супутниця Івана, її чарівний вокал, краса і магнетизм заворожували присутніх,
- Євген і Лара Мазур, гармонійна пара, яка вперше дуже яскраво заявила про себе зі сцени виставки.

Для майбутніх молодят виступали артисти, співаки, музичні колективи: Вікторія Олізе, Аня Каханчік, Анна Ткаченко, Група Big Boss, колектив G-art, команда професійних ілюзіоністів Wonder Makers і інші. Були проведені зворушливі весільні церемонії від Наталії Валевської, Анастасії Верби, Тетяни Дудкіної, Олени Александрової, Владлени Сопко.

Захоплюючим і цікавим був розіграш призів від наших партнерів Freedom Event Hall, "Квартал концерт", "Gagarin Brothers Event". Переможці стали щасливими володарями квитків на концерти Надії Мейхер, Stand Up Клуб і інших зірок шоу-бізнесу і подарункових сертифікатів 1000 гривень.

Міжнародний виставковий центр запрошує весільних фахівців до участі у виставці "ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал - 2018", яка відбудеться 20-22 квітня 2018 року!