Українські військові провели успішні випробування ракет вітчизняного виробництва. Знімки з полігону опублікували в мережі.

Новий зразок озброєння спільно розробляли підприємства ГК "Укроборонпром" та Державного космічного агентства України. Випробування проводили для ракет "Вільха".

Всього провели кілька запусків. Всі ракети вразили намічені цілі.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов розповів, що нові зразки озброєння вже надходять в українську армію. Потужне ракетне озброєння почало надходити на озброєння ЗСУ з четвертого кварталу 2016 року. З його допомогою, за словами Турчинова, українські військовослужбовці зможуть надійно і ефективно виконувати бойові завдання.

[[{"fid":"176701","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"400","width":"630","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]][[{"fid":"176703","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"400","width":"630","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]][[{"fid":"176707","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"400","width":"630","class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Міністерство оборони України опублікувало відео з місця випробувань нових зразків вітчизняного озброєння.