На Донбасі вкотре ціллю бойовиків стала Авдіївка, де у неділю, 26 березня, агресор із "Градів" знищив близько десятка житлових будинків та залишив без даху над головою багато сімей.

"Радио Свобода" показало наслідки обстрілу Авдіївки.

У деяких будинках повилітали вікна, очевидці кажуть, що осколки від снарядів розлітались на десятки метрів. А в деяких – пошкоджені стіни та знищена покрівля.

Мешканці намагаються дістати цінні речі з будинків та їхати якнайдалі.

Доки відновлюватимуть житло, людям тепер доведеться шукати інший притулок. Проте вони сподіваються, що колись знову повернуться до себе додому.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", бойовики убили двох мешканців Зайцевого під час мінометних обстрілів.

Бойовики "ЛНР" розстріляли трьох жінок під час спроби пограбувати птахофабрику. Дві жінки загинули і ще одна жінка-охоронець перебуває в реанімації з важким пораненням.