На Донбасі вкотре ціллю бойовиків стала Авдіївка, де у неділю, 26 березня, агресор із "Градів" знищив близько десятка житлових будинків та залишив без даху над головою багато сімей.

"Радио Свобода" показало наслідки обстрілу Авдіївки.

У деяких будинках повилітали вікна, очевидці кажуть, що осколки від снарядів розлітались на десятки метрів. А в деяких – пошкоджені стіни та знищена покрівля.

Мешканці намагаються дістати цінні речі з будинків та їхати якнайдалі.

Доки відновлюватимуть житло, людям тепер доведеться шукати інший притулок. Проте вони сподіваються, що колись знову повернуться до себе додому.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", бойовики убили двох мешканців Зайцевого під час мінометних обстрілів.

Бойовики "ЛНР" розстріляли трьох жінок під час спроби пограбувати птахофабрику. Дві жінки загинули і ще одна жінка-охоронець перебуває в реанімації з важким пораненням.