Очільник Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко заявив, що масові мітинги, які вчора відбулися у центрі міста, мають ознаки спланованої провокації.

Відповідні дані оприлюднені на офіційному ресурсі місцевої ОДА.

Він запевнив, що володіє даними про те, що акція протесту була проплачена – кожен її учасник нібито отримав від 200 до 400 гривень.

Основною причиною зібрання під будівлею адміністрації називають "бурштинове питання", втім очільник ОДА стверджує, що єдина мета – "спроби антиукраїнських сил розхитати суспільно-політичну ситуацію в місті і регіоні".

За словами Муляренка, легалізація видобутку бурштину не тільки розглядали на відкритих засіданнях, а й навіть подали відповідний законопроект, який розроблявся особисто депутатами та членами профільних комітетів.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що біля Будинку профспілок в Одесі відбувся масовий мітинг-реквієм.