Масштабних військові навчання російських окупантів в анексованому Криму спрямовані не на протидію Україні і Грузії. Кремль розглядає Туреччину, як противника, оскільки вона так і не визнала приналежність півострова Росії.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Командувач ВДВ, генерал-полковник Андрій Сердюков розповів, що десантники вчаться протидіяти раптовій атаці на півострів, для якої можуть задіяти всі сили Чорноморського флоту.

Він додав, що потенційного противника планують знищити в глибині території Криму, а після цього російська армія перейде до оборони важливих рубежів і районів. Захисну лінію, за словами генерала, мають намір організувати не тільки з повітря, але і на узбережжі. Сердюков пояснив, що навчання також організували через "зростаючу терористичну загрозу".

У свою чергу ряд військових експертів стверджує, що такий розмах маневрів РФ направлений на протидію вторгненню, яке може організувати країни НАТО. Основою для удару стане саме армія і флот Туреччини.

Україна, на їхню думку, не має необхідних військовими і фінансовими ресурсами для подібного вторгнення. Аналогічна ситуація спостерігається і в армії Грузії.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в мережі з'явилися кадри з військових навчань російської армії, де задіяли авіацію у кораблі Чорноморського флоту. Окупанти проводили маневри на території анексованого Криму.