Росія забезпечує терористів великою військової техніки и боєприпасів, але вона значиться в списках озброєння, які передаються міжнародному співтовариству. Тому Кремль вигадав, як можна приховати ці втрати й "списати" їх.

Про це повідомляє "Інформаційний спротив". З цією метою Міноборони РФ запланувало масову утилізацію озброєння. Більшість російської бронетехніки і боєприпасів вже перекинули на Донбас. Частину озброєння бойовики вже втратили під час боїв з українською армією.

Росія запланувала утилізувати 9,9 тисяч одиниць бронетанкової техніки, 21,5 тисяч одиниць ракетно-артилерійського озброєння,сім мільйонів одиниць стрілецької зброї, в також 150 мільйонів боєприпасів.

"Не викликає сумнівів, що чимала частина цих озброєнь і боєприпасів вже "утилізовані" або заплановані до "утилізації" на Донбасі. Можемо оцінити розмах російських кровососів", – наголосив координатор групи Дмитро Тимчук.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, бойовики продовжують грубо порушувати режим припинення вогню в зоні АТО. Вони 10 разів відкривали вогонь по українським воїнам.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще