Київ уже зустрів понад 200 учасників пісенного конкурсу "Євробачення-2017", що прибули із 20 країн.

Про це повідомили у відділі комунікації Державної прикордонної служби України.

"Протягом трьох діб в Україну прибули понад 200 учасників і членів команд конкурсу з майже 20 країн світу", - повідомили прикордонники.

Більшість учасників та членів команд єврошоу прилетіли літаками, їх зустрічали у аеропортах "Бориспіль" та "Київ" (Жуляни) та одна команда прибула на автомобілях через пункт пропуску "Платоново", що на Одещині.

Нагадаємо, перші 13 учасників пісенного конкурсу прилетіли до української столиці минулого тижня. Вони прибули з Баку, Лондона, Стамбула і Дубаї.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", глядачам "Євробачення-2017" запропонують додаткові квитки, оскільки з'явилися додаткові місця після оновлення схеми зали.