Компанія Ріната Ахметова ДТЕК підписала договір на поставку електроенергії в Молдову.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, посилаючись на Міністерство економіки Молдови, контракт на постачання діє з 1 квітня 2017 року по 21 березня 2018 року.

"Паралельно завершився тендер на поставку електроенергії на внутрішній ринок, який виграв Energocom з ціновою пропозицією 50,2 доларів за 1 МВт-ч", - йдеться в повідомленні. При цьому вказується, що молдавські чиновники стежили за конкурсом при виборі постачальника. Державні особи стверджують, що він був прозорим і законним.

Однак вказується, що цінова пропозиція представила тільки одна компанія з чотирьох беруть участь в тендері - ДТЕК «Павлоградвугілля» - підприємство, що входить в холдинг DTEK Trading.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що на сайті столичної адміністрації зареєстрована електронна петиція з вимогою повернути все майно енергокомпанії олігарха Ріната Ахметова під контроль міста. З кожним днем ​​документ набирає все більшої підтримки.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще