Дві медалі здобули українські борчині в третій день чемпіонату Європи зі спортивної боротьби серед спортсменів до 23 років, який проходить в Угорщині.

Українка Ілона Семків, що представляє нашу країну в категорії до 48 кг, вийшла в фінал на шляху до якого перемогла Міглену Селинське з Болгарії і норвежку Силії Кіппернес.

У вирішальній сутичці при спірному суддівстві Семків програла росіянці Анжеліці Ветошкина (16:10), але виграла перше срібло для України.

Українка Оксана Гергель в категорії до 60 кг в чвертьфіналі за рахунок туше пройшла представницю Азербайджану Тетяну Омельченко, але в 1/2 фіналу поступилася майбутній чемпіонці Європи Любов Овчаровой (4:14).

Бронзу Гергель отримала без боротьби - представниця Угорщини Вікторія Фельхо не вийшла на сутичку з українкою через травму.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, перша ракетка України втратить місце в топ-10 рейтингу WTA.