Російській Держдумі запропонували ввести дозвіл на реєстрацію в соціальних мережах лише по досягненні 14 років, тобто, після отримання паспорта.

Українські ЗМІ вирішили з'ясувати, чи готові українці до аналогічних законів і чи можуть відмовитися від російських соцмереж.

Багато хто розцінив реєстрацію в соцмережах за паспортними даними як обмеження свободи. Крім того, подібне викликає в українців підозри.

Деякі українці висловилися на підтримку цієї ініціативи. Прихильники такого обмеження аргументують свою позицію тим, що маленьким дітям не варто користуватися інтернетом і "дивитися на весь той бруд", що там є. А 14 років – це вік, коли вже можна починати користуватися інтернетом.

Учасники опитування заявили, що готові відмовитися від російських соцмереж, якщо запровадять подібні обмеження.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, радник глави МВС Зорян Шкіряк повідомив, що Україна готується до відключення соціальних мереж "ВКонтакте" і "Однокласники".