За кілька тижнів до прем'єри "Чужий. Заповіт" "Планета Кіно" нагадає українцям, з чого усе починалось.В чотирьох містах України з 26 квітня пройде показ культової стрічки Рідлі Скотта "Чужий", який був знятий 1979 року.

Про це повідомили організатори показу та зазначили, що фільм покаже на великих екранах мережа кінотеатрів "Планета Кіно" у Києві, Харкові, Львові та Одесі.

За словами організаторів, дату початку показу 26 квітня призначили не випадково, цей день обрали через назву планети, куди летять герої "Чужого" – "LV-426".

У кінотеатрах покажуть глядачам оригінальну стрічку 1979 року, а також включать і кадри із нового фільму "Чужий. Заповіт", якого чекають у прокаті вже за місяць.екті

"Чужий" у 1980 році отримав найпрестижнішу кінопремію "Оскар" у номінації "кращі спецефекти".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", кінокомпанія 20th Century Fox представила шанувальникам одразу три тикери до фільму "Чужий. Заповіт", які отримали назви "Біжи", "Ховайся", "Молись".