В Україні протягом 9-12 травня істотно зросте ризик виникнення пожеж.

Про це повідомили в прес-службі Українського гідрометцентру.

У період з 9 по 12 травня у зоні ризику опиняться центральні (окрім Вінницької), Миколаївська, Херсонська, Харківська та Луганська області. Тут пожежна небезпеки досягне 5 класу, що є надзвичайним рівнем.

Нагадаємо, вчора, 8 травня, у центрі Києва загорівся хостел. Гасити пожежу приїхали п'ять машин рятувальників: їм вдалося оперативно впоратися з вогнем. Мешканців евакуювали, постраждалих немає.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, ще одна пожежа сталася 8 травня у Запорізькій області. Там на острові Хортиця загорівся історичний комплекс Запорізька Січ.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

На щастя, вогонь охопив лише один з куренів виставкового комплексу, полум'я швидко загасили надзвичайники, тому поширення вогню вдалося уникнути.