У мережі представили відео звіт точності вогню вітчизняного БТР-3ДА "Штурм-М", який пройшов вдалі приймально-здавальні випробування на одному з полігонів на Київщині.

Відео опублікував "Укроборонпром" на каналі в YouTube.

"Для цього штатна мішень була розстріляна з різних відстаней з 30-мм гармати ЗТМ-1. Завдяки наведення озброєння за допомогою сучасного цифрового комплексу, який оснащений лазерним далекоміром, а також стабілізатора гармати, вдається досягти високої точності і купчастості вогню на всіх режимах вогню", - повідомили у прес-службі "Укроборонпрому".

Новинка має здатність здійснювати вистріл п’яти снарядів за секунду, та до 330 вистрілів за хвилину.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Зазначається, що "Штурм-М" може знищити будь-яку бронетехніку агресора, оскільки оснащена7,62-мм кулеметом та автоматичним гранатометом та комплексом керованого озброєння “Бар’єр”, а також має надійний захист від вогню противника.

Після усіх випробувань, Міноборони має прийняти рішення щодо партії нової техніки, яку потім передадуть на передову для оснащення українських збройних сил.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", український десантник знищив БТР бойовиків (відео)