На запитання, що найбільше цікавлять громадян перед початком дії безвізового режиму, вирішили відповісти у міністерстві закордонних справ України.

Для цього Департамент консульської служби зовнішньополітичного відомства відкрив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook канал комунікації для населення, де пояснить порядок безвізових поїздок до країн Шенгенскої зони.

Свої питання українці можуть надсилати на адресу bezviz@mfa.gov.ua. Відповіді на найбільш хвилюючі листи обіцяють опублікувати у мережі.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у квітні 521 депутат Європейського парламенту підтримав рішення про відміну віз для українців. 11 травня Рада ЄС має затвердити режим безвізових поїздок у країни Шенгенської зони.

У Грузії безвіз вступив у силу ще 28 березня.

Популярні новини зараз
Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні
Показати ще