Переможець чемпіонату Європи з дзюдо Георгій Зантарая розповів про кидок, яким він виграв у фіналі у словенця Адріана Гомбоча. Також українець зізнався, що йому пощастило із суперниками.

- Цей кидок уже давно практикую. Приблизно розумів, що кину його таким кидком, тому що на тренувальному зборі в Австрії боровся з ним і саме це робив. Мені як ніколи пощастило із суперниками. В житті ще не було такого вдалого жеребкування. Частіше б так.

Чесно кажучи, емоцій було не надто багато. Я вже був чемпіоном Європи, чемпіоном світу. Емоції спробую зберегти на інші змагання, якщо дійду до них. Насправді, будь-яка медаль це добре і це нагорода ще затримає мене в спорті, - цитує спортсмена XSPORT.

Фінал. Георгій Зантарая (Україна) – Адріан Гомбоч (Словенія). Вирішальний кидок


Разом з Зантарая золото у перший день чемпіонату Європи виграла юна Дарина Білодід, яку тренер збірної відзначив за найпотужнішу психологічну стійкість.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що перевдягнутий у алігатора актор захистив дитину від потрапляння бейсбольного м'яча.