Лідер збірної України у вазі до 75 кг Олександр Хижняк достроково гарантував собі золоту нагороду чемпіонату Європи серед чоловіків до 22 років, який в ці дні проходить в румунському місті Браїл. Про це прес-службі Федерації боксу України повідомив тренерський склад команди.

За наявною інформацією суперник українського боксера білорус Віктор Дзяшкевіш, в результаті отриманої травми в попередніх поєдинках, був змушений знятися з фінального поєдинку. Таким чином, в активі нашої команди вже гарантовано є одна золота медаль.

Раніше українські боксери завоювали також три бронзові медалі, а їх власниками стали Ростислав Білостоцький (вагова категорія 49 кг), Степан Грекул (вагова категорія 81 кг) та Рамазан Муслимов (вагова категорія 91 кг).

В рамках фінальних поєдинків ваговій категорії до 60 кг виступить ще один українець Ярослав Розбійників (вагова категорія 60 кг), який буде боксувати в четвертій парі сьогоднішньої програми проти росіянина Шаміля Аскерова.

Нагадаємо, Деонтей Уайлдер розповів, коли повернеться в ринг.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Геннадій Головкін заявив, що дуже злий і хоче бій з Альваресом.