У повторному матчі 1/4 фіналу Кубка Туреччини Фенербахче здолав Кайсеріспор - 3:0 (такий само рахунок був зафіксований і в першій зустрічі суперників) і вийшов у півфінал турніру, де зустрінеться з Істанбул Башакшехіром.

На 70-й хвилині зустрічі з Кайсеріспором вийшов на поле український легіонер Фенербахче Олександр Караваєв, який замінив екс-півзахисника київського Динамо Джермейна Ленса.

Перед цим Караваєв, в активі якого шість матчів за Фенербахче (по три в чемпіонаті і Кубку Туреччини, а також один гол) з'являвся на полі в складі своєї нинішньої команди два місяці тому - 5 лютого, після чого перейшов у розряд запасних виконавців.

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа повідомляв, що в оновленому рейтингу ФІФА Україна втратила шість позицій.

Фото Офіційний сайт Фенербахче

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще