Укроборонпром вперше представив переносний реактивний гранатомет на 13-й Міжнародній виставці військової техніки "IDEF-2017", яка проходить у Стамбулі.

Про це повідомили в Укроборонпромі.

Зброя виготовлена на держпідприємстві "ГККБ "Промінь", яке входить до складу "Укроборонпрому".

Воно призначене для ураження легкоброньованої та неброньованої техніки, довготривалих оборонних точок, укріплених вогневих точок, а також живої сили.

Переносний реактивний гранатомет здатний вразити ціль на відстані від 70 м до 2 км, а дальність прямого пострілу досягає 600 м.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

"Застосування нового оптико-електронного прицілу автоматизує і спрощує роботу стрілка, забезпечує високу точність влучення при максимальній дальності стрільби", — уточнили в Укроборонпромі.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, проросійські бойовики показали "досягнення" військової техніки. Мережу насмішила "вдосконалена" бронемашина.