Ультрас Волині опублікували петицію про позбавлення екс-півзахисника збірної України Анатолія Тимощука звання Почесного громадянина Луцька.

«На сході України йде війна, Волинь чи не щотижня прощається з воїнами. Під час війни аморально вести будь-які відносини з ворогом - торговельні або робочі.

Вихованець волинського футболу Анатолій Тимощук довгий час прославляв нашу країну в світі. Але його рішення працювати тренером в Зеніті, власником якого є російська компанія Газпром, викликало в місті обурення.

Ми наполягаємо на скасуванні рішення міськради про присвоєння Тимощуку звання Почесного громадянина Луцька, і позбавлення його цього цього високого звання", - йдеться в петиції.

Для того, щоб питання було передано на розгляд депутатів міської ради Луцька, петиція повинна набрати за 14 днів не менше 300 голосів.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, стала відома зарплата Тимощука в Росії.