Сьогодні, 28 березня, в Києві спостерігалися аномальні погодні умови – весь день дув ураганний вітер.

У результаті, у кількох районах міста попадали дерева, які пошкодили електромережі та автомобілі городян. У деяких будинках тепер немає світла.

Як повідомляє "Київ Оперативний" в Facebook на проспекті Правди, 64 дерево впало прямо на пішохідну частину. Інформації про постраждалих немає.

Дерево впало на машину та пошкодило лінії електропередач в районі.

На місце інциденту приїхали комунальники.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Ще одне старе дерево впало на машину неподалік дитячого майданчика на вулиці Краснопільській. Про це повідомила у соцмережі киянка Тетяна Попова.

Обійшлося без постраждалих.

Аналогічна ситуація з погодою спостерігалася і вчора, 27 березня. Цього деня також старе дерево не витримало натиску вітру і впало на автомобіль.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", синоптик Наталка Діденко попередила українців про сильний, до штормового, вітер, який охопить практично всю територію країни на початку тижня.