Instagram представив повністю функціональну веб-версію для смартфонів. Тепер у користувачів з'явилася можливість користуватися всіма функціями Instagram через мобільні браузери на Android або iOS смартфонах.

Багато інстаграмерів знімають свої фото на дзеркальні фотоапарати і обробляють їх на комп'ютерах. Для завантаження таких фото з комп'ютера в Instagram доводилося пересилати фото на смартфон і з нього публікувати.

Тепер з'явилася можливість запостити фото в Instagram з комп'ютера безпосередньо. Для цього необхідно змусити ваш браузер на комп'ютері представлятися мобільним.

Для браузера Chrome:

Відкрийте в Chrome нову приватну вкладку (Incognito), потім зайдіть в Меню - Додаткові інструменти - інструменти розробника, або просто натисніть Ctrl+Shift+I. У діалоговому бічному меню з купою коду нас цікавить тільки кнопка з зображенням смартфона і планшета. Натискаємо її та переходимо на сайт instagram.com і логинимся.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Внизу сторінки з'явилася кнопка завантаження фото, після натискання якої ви зможете вибрати і завантажити в Instagram фото зі свого комп'ютера.

Для браузера Safari:

Зайдіть в Safari Налаштування - додатково і поставте галочку "Показувати Меню розробника в меню" в самому низу списку. Потім відкрийте приватне вікно і зайдіть Розробка - User Agent - Safari -- iOS 10 -- iPhone. Переходимо на сайт instagram.com і логинимся. Внизу сторінки повинна з'явитися кнопка завантаження фото.

Дивись також як постити фото в Instagram прямо з Lightroom:

Такий спосіб завантаження фотографій в Instagram з комп'ютера може спростити життя любителям ділитися у соцмережі своїми фото, знятими не на камеру смартфона. Можливо найближчим часом Instagram представить офіційну можливість завантаження фото з комп'ютера.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Instagram зможе працювати без інтернету.