На Вінничині важко травмувався 8-річний хлопчик, якому батько дозволив самотужки кермувати трактором.

Трагічна пригода сталась у Жмеринському районі, - розповіли у Нацполіції області.

За словами правоохоронців, батько з сином їхали на міні-тракторі і чоловік дозволив покермувати дитині. Не впоравшись у керуванням транспортного засобу, трактор наскочив на пагорб та перекинувся, приваливши собою хлопчика.

"Поліцейськими попередньо встановлено, що травми дитина дістала під час катання разом з батьком на міні-тракторі Kubota B7000D. Як з'ясувалося, 31-річний чоловік передав керування трактором дитині. Під час руху хлопчик наїхав на пагорб і, допустивши перекидання трактора, потрапив під нього", - розповіли правоохоронці.

Хлопчика терміново доставили до лікарні. За словами медиків, дитина зараз знаходиться у важкому стані.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проти батька розпочали кримінальне провадження за статтею "Випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів, допуск до керування транспортним засобом особи, яка не має права на керування транспортним засобом". Винному загрожує штраф у розмірі 50 мінімумів, виправні роботи, або ж обмеження чи позбавлення волі терміном до 5 років. Слідство триває.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", в Києві сталася масштабна аварія, в результаті якої постраждали люди. На столичному проспекті Ватутіна зіткнулися відразу три автомобілі. Від удару одна з машин вилетіла в відбійник.