Павла Паршова, який застрелив колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова в центрі Києва, поховали в Павлограді Дніпропетровської області.

Про це повідомляє "ТСН". Місцем поховання Паршова вибрали маленьке місцеве кладовище. Тіло Паршова вивезли з київського моргу близько трьох годин. Його відвезли до Дніпропетровської області.

Кілера поховали на кладовищі поряд з могилою його дідуся. Прощання проводилося без зайвого шуму і великої кількості людей. Автобус привіз лише рідних і близьких Паршова, щоб вони провели Паршова в останню путь.

На місці були також журналісти. Але як тільки їх побачили близькі Паршова, то поспішили піти з кладовища.

Екс-депутата Дениса Вороненкова застрелили 23 березня близько 11:30 на перехресті бульвару Тараса Шевченка і вулиці Пушкінської в Києві. Кілер підстрелили охоронця російського політики, а й сам отримав поранення.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, правоохоронці оголосили в розшук спільника вбивці екс-депутата Дениса Вороненкова. Ярослав Левенць числиться в базі МВС.