Колишній депутат російської Держдуми Ілья Пономарьов, який зараз знаходиться в Україні, повідомив про плани вдови вбитого Дениса Вороненкова Марії Максакової.

Він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, що найближчим часом вона не збирається виїжджати з Києва.

"Маша поки що залишиться в Україні. 31-го вона співатиме українські пісні в пам'ять про свого коханого Дениса Вороненкова. Захоплююсь нею. Сильна и горда", – йдеться в повідомленні екс-парламентаря.

Він додав, що убивць її чоловіка дістануть, оскільки "імена відомі".

[[{"fid":"179037","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"500","width":"886","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, росіянин був застрелений 23 березня у центрі столиці, коли прямував на зустріч з Пономарьовим.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", сьогодні Дениса Вороненкова відспівали у Володимирському соборі та поховали на Звіринецькому кладовищі Києва. До речі, на цьому ж цвинтарі покояться родичі екс-мера столиці Леоніда Черновецького та президента Петра Порошенка.

Виступаючи на церемонії прощання з убитим екс-депутатом, радник Авакова Антон Геращенко повідомив нові подробиці про кілера Павла Паршова.