Підготовка до головного шоу цієї весни – "Євробачення-2017" у повному розпалі. Не тільки учасники активно готуються, щоб гідно представити країну на пісенному конкурсі, а й ведучі зайняті своїм виступом, а головне – особистим образом.

Костюми, в яких вийдуть на сцену троє українських ведучих - Володимир Остапчук, Олександр Скічко та Тимур Мірошниченко, - влетіли країні в круглу копійку.

За інформацією офіційного сайту державних закупок ProZorro, на костюми ведучим організатори витратили 894 тисячі гривень.

З них два костюми вітчизняного бренду Lake Studio потягнули на 140 тисяч гривень. Образи від Elena Burenina оцінили у 150 тисяч, а костюми, що запропонувало ательє Indposhiv, обійшлися у 604 879 гривень.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", організатори "Євробачення" оголосили конкурс на створення костюмів для телеведучих, які повинні не просто личити чоловікам, але і відповідати тим ролям, які запропонували їм сценаристи шоу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще