Бійці будуть змагатися у повному лицарському обладунку зі зброєю, що є точною реконструкцією середньовічної. Бої триватимуть до глибокого вечора. Нагородою бійцям стане щире захоплення та оплески глядачів, призи від «Парку Київська Русь». І найголовніший трофей – 50 найкращих бійців, як хлопців, так і дівчат, поїдуть та Чемпіонат світу з середньовічного бою, який відбудеться в кінці травня в Данії.

А 16 та 17 квітня у «Парку Київська Русь» на святкуванні Великодня, можна буде поринути в епоху, яка прихована від нас тисячею минулих років, і дізнатися відповіді на багато питань.

Театр Древнього Києва покаже оригінальну театралізовану постановку – «Як на Русі Світло Темряву перемогло», про те, як жителі Древнього Києва вади подолали. Відвідувачі зможуть не тільки спостерігати за дійством, але й приєднатися до нього. Кожен має можливість стати учасником різноманітних конкурсів та змагань, які є невід'ємною частиною святкової програми.

Крім участі в масових розвагах на Великдень, кожен відвідувач Древнього Києва може вибрати собі також індивідуальне заняття до душі – постріляти з лука, взяти костюм в оренду та провести фотосесію, покататися на конях, скуштувати смачні страви в корчмі, взяти участь у різноманітних майстер-класах, придбати або виготовити самому оригінальні сувеніри і знайти багато інших занять в залежності від своїх інтересів.

Древній Київ у «Парку Київська Русь» розташований у селі Копачів, Обухівський район, Київська область. Курсують Маршрутки з Києва від метро «Видубичі». Ціна квитка 15 квітня – 250 грн, 16 і 17 квітня – 150 грн, для пенсіонерів і студентів – 100 грн, для дітей шкільного віку – 50 грн, дошкільнята – безкоштовно. Детальна інформація на сайті.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще