Чутки про прибуття в зону проведення антитерористичної операції на сході України підрозділу жінок-снайперів викликали неабиякий перепорох серед бойовиків "ДНР".

Причому інформацію про це оприлюднили прокремлівські ЗМІ з посиланням на заступника командувача оперативного командування "ДНР" Едуарда Басуріна.

Він заявив, що в Артемівськ приїхав підрозділ "Відьми", що входить у "Правий сектор".

"За даними нашої розвідки, в Артемівськ прибув підрозділ ДУК «Правий сектор" - "Відьми", що складається з снайперів жіночої статі, відомих своїми злочинами проти мирного населення Донбасу, а також на Світлодарськ дузі у вересні 2016 року", – цитують Басуріна росЗМІ.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Москві російські силовики затримали відомого українського журналіста Романа Цимбалюка, а разом з ним – й аспіранта МДУ, котрий вивісив над російським університетом прапор України в день третьої річниці окупації Криму.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще