Знаменитий ринг-анонсер Майкл Баффер під час представлення переможця бою Усик - Хантер, піднімаючи руку українцю, назвав його місце народження: "Сімферополь, Україна".

Це викликало бурю захоплення на трибунах в США, де проходив бій.

Цікаво, що думає про це сам Олександр Усик? Адже, у вересні 2016 року на прес-конференції перед боєм проти поляка Кшиштофа Гловацький Олександр Усик заявив, що Крим - це Крим:

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

8 квітня в Оксон-Хіллі (штат Меріленд, США) чемпіон світу за версією WBO в першій важкій вазі Олександр Усик (11-0, 10 КО) провів другий захист свого титулу, перемігши одноголосним рішенням суддів американця Майкла Хантера. Всі троє суддів віддали перемогу Олександру Усику з рахунком: 117-110.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, президент України Петро Порошенко привітав Ломаченка, Усика та Гвоздика з перемогами.

Фото – Getty Images