Військові частини у Харківській області готуються до можливих провокацій та диверсій. Вони збиватимуть всі повітряні апарати, які намагатимуться залетіти на територію режимних об'єктів.

Про це повідомило командування Харківського гарнізону, передає "Укрінформ". Військові звернулося до громадян із проханням утриматись від спроб проникнення на території частин. Якщо апарати порушать правила, то їх збиватимуть без попередження.

"Використання безпілотних літальних апаратів - різного виду дронів - над військовими частинами, базами, складами та арсеналами буде вважатися порушенням, прирівняним до спроби проникнення на територію військового об’єкта. Тож будуть збиватися без попереджень над об’єктами або на підльоті до них", - наголосили військові.

Відповідальність загрожує й тим, хто керуватиме повітряними апаратами. Їх затримають та передадуть правоохоронцям відповідно до українського законодавства. Крім того, військові попросили громадян бути пильними та повідомляти про підозрілих осіб, які вони помітять поруч з режимними об'єктами.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, соцмережі розвеселив "високотехнологічний" зразок військової техніки бойовиків. Користувачі охрестили її "личинкою БМП".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще