Президент Петро Порошенко підписав указ про демілітаризацію крейсера "Україна", Кабмін готує проект постанови про роззброєння корабля.

Про це сказав перший заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації В'ячеслав Бонь на мітингу працівників Суднобудівний завод, передає місцевий телеканал.

"У вас стоїть крейсер" Україна ", є указ президента про його демілітаризації. Якщо зняти озброєння і продати те, що залишиться - там вистачить на компенсацію ваших зарплат, ще й залишиться три рази на стільки ж. Там є корпус і турбіни, вони затребувані ", - заявив Бонь.

Вказується також, що проект вже погодили Міноборони і "Укроборонпром", Міністерство юстиції і Міністерство фінансів повинні його узгодити.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що акваторію Чорного моря покинуло 5 кораблів НАТО. Вони перебували тут з початку березня на навчаннях.