На Івано-Франківщині у місті Калуш горять склади приватного підприємця, місцеві мешканці чули вибухи та бояться страшних наслідків.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС.

Загоряння сталося на приватній меблевій фабриці "Миро-Марк", пожежа ймовірно виникла через поломки у зварювальних агрегатах, які розташовані поруч з готовими меблями.

Близько 12.00 години до рятувальної служби надійшов виклик. Рятувальники протягом двох годин частково локалізували вогонь та продовжують працювати на місці.

"О 14.10 пожежу локалізовано на площі 5000 кв.м. Триває ліквідація.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Газета "Вікна" у фейсбук поділась відео події.

У Калуші (мікрорайон "Хотінь") горять склади меблевої фабрики "Миро-Марк"...

Posted by Газета ВІКНА on Wednesday, 29 March 2017
На місці події працює 45 чоловік особового складу та 11 одиниць техніки УДСНС в області. Загиблих та травмованих немає", - йдеться у повідомленні служби.

Наразі правоохоронці встановлюють причини пожежі.

Як повідомляв раніше інформаційний портал Знай.ua, у Києві горіла п'ятиповерхівка. Рятувальникам довелося евакуювати півтора десятка мешканців. Згоріла квартира на третьому поверсі. Жертв та потерпілих немає.