На сайті офіційного магазину Eurovision Shop з'явилася в продажу перша сувенірна продукція Євробачення-2017. В цьому році слоган пісенного конкурсу «Celebrate Diversity», всі сувеніри прикрашені орнаментом у стилі українського народного намиста.

Поки колекція товарів неповна. Шанувальники Євробачення можуть купити брендовані футболки, свитшоты, постери і повітряні кульки.

[[{"fid":"178126","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Евровидение футболки","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Евровидение футболки фото"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Евровидение футболки","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Евровидение футболки фото"},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Евровидение футболки","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Евровидение футболки фото"}},"attributes":{"alt":"Евровидение футболки","title":"Евровидение футболки фото","height":"551","width":"1525","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

У квітні і травні в продаж надійдуть чашки, браслети, подушки та інші сувеніри з логотипом Євробачення.

[[{"fid":"178127","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Евровидение сувениры","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Евровидение сувениры фото"},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Евровидение сувениры","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Евровидение сувениры фото"},"4":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Евровидение сувениры","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Евровидение сувениры фото"}},"attributes":{"alt":"Евровидение сувениры","title":"Евровидение сувениры фото","height":"526","width":"940","class":"media-element file-default","data-delta":"4"}}]]

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Вже зараз доступні до попереднього замовлення DVD, CD і Blu-Ray з офіційним альбомом пісень усіх учасників київського Євробачення. Вперше в історії проведення конкурсу альбом Євробачення вийде ще й на вінілових пластинках.

[[{"fid":"178129","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Евровидение пластинки","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Евровидение пластинки магазин"},"type":"media","field_deltas":{"5":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Евровидение пластинки","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Евровидение пластинки магазин"},"6":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Евровидение пластинки","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Евровидение пластинки магазин"}},"attributes":{"alt":"Евровидение пластинки","title":"Евровидение пластинки магазин","height":"737","width":"1485","class":"media-element file-default","data-delta":"6"}}]]

Це буде лімітований випуск, який з'явиться у продажу з 23 червня. У бокс-сет увійдуть чотири різнокольорові пластинки. Купити пластинки можна буде тільки в ексклюзивному комплекті з альбомом CD і журналом про Євробачення. Вже зараз комплект можна забронювати за ціною 139 євро.

Крім того, офіційний музичний альбом Євробачення можна буде купити на iTunes. Попереднє замовлення розпочнеться з 7 квітня, а завантажити альбом можна буде вже з 21 квітня.

У магазині також можна буде придбати зі знижкою товари з минулих єврошоу в Осло, Баку або Афінах. Зараз же чоловічу або жіночу футболку 2017 року продають за 25,95 євро, а світшот - за 59,95 євро.

У травні всю офіційну сувенірну продукцію можна буде купити в Києві на території «Євромістечка».