Співробітники поліції канадського міста Едмонтон застрелили росіянина Віталія Савіна під час оформлення порушення правил дорожнього руху. Перед цим чоловік опублікував у Facebook фото із триколором та підписом "Росія усіх переможе".

За інформацією CBC News, 9 березня копи отримали повідомлення від мешканців про те, що чоловік поводиться неадекватно за кермом і, судячи зі всього, вживав алкоголь чи наркотики. Стражі порядку зупинили автомобіль та попросили Савіна пройти тест на наркотики, але порушник був проти.

Чоловік вискочив з автівки із криками "росіяни не здаються" та кинувся з мисливським ножем на поліцейського. Той вимушено вистрелив у Савіна, від чого він помер на місці.

Зазначимо, що користувачі соцмереж бурхливо відреагували на інцидент і висловили нерозуміння, чому справжній "патріот" Росії жив у Канаді.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ведучу і продюсера у Домініканський Республіці застрелили під час прямого включення.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще