Колишнього південнокорейського президента Пак Кин Хе викличуть на допит. Підставою для цього у місцевій прокуратурі називають корупційний скандал, через який її відсторонили від посади.

Про це повідомляє Reuters.

У відомстві зазначили, що екс-лідер проходить у кримінальній справі в якості підозрюваної у фінансових махінаціях, які стали причиною імпічменту.

Офіційно запит надішлють в середу, але поки що жодних коментарів сама фігурантка та її соратники не давали.

Слід відзначити, що Пак Кин Хе інкримінують створення фондів для відмивання коштів в особливо великих розмірах. Вона стала першим президентом в історії Південної Кореї, яка у такий спосіб залишила свій пост.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Пак Кин Хе виїхала із резиденції, розташованої у Сеулі. Відомо, що вона переселилася в район Самсон-дон, де знаходиться її приватний будинок.