Ви часто замислювалися про те, що перельоти негативно впливають на шкіру обличчя? Існує дві головні небезпеки для шкіри в літаку - тиск, який впливає на передчасне старіння і сухість.

Портал "Знай" дає декілька порад жінкам, які часто літають або планують це зробити. Уникнути негативного впливу можна, але необхідно знати кілька секретних прийомів.

Переліт найнеприємніше випробування для шкіри. Рівень вологості на борту становить 20 відсотків, приблизно як у пустелі. Шкіру необхідно максимально зволожувати, щоб вона не пересихала. Якщо ви летите більше трьох годин, організму загрожує порушення метаболізму. Застій лімфи - набряки, тьмяний колір шкіри. При польоті наша шкіра відчуває кисневе голодування призводить до погіршення процесу циркуляції крові.

Догляд до перельоту
Щоб шкіра не піддавалася цим факторам, необхідно провести декілька процедур до зльоту, під час нього та після.
Якщо ви схильні до набряків, прийміть перед зльотом таблетку аспірину для розрідження крові, випийте кухоль ромашкового настою або дві склянки води.
Використовуйте жирний крем, який допоможе максимально зволожити шкіру обличчя.

Догляд під час перельоту
Відсутність відповідної вологи в літаку може призвести до сухості шкіри. Відсутність вологи призводить до загибелі клітини, що призводить до передчасного старіння. Пийте більше води маленькими ковтками, але не в якому разі соки і газовану воду.
Кожні три години очищайте шкіру спеціальними серветками для обличчя, після цього нанесіть шар жирного крему.
Зволожуйте шкіру губ, яка від сухості теж піддається стресу.
Не користуйтеся в літаку спреями для обличчя.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Догляд за обличчям після перельоту
Максимально очистіть шкіру обличчя після перельоту. Використовуйте регенеруючі маски, які допоможуть відновити шкіру.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що головним борцем зі зморшками експерти називають ретинол. Крем з цим компонентом варто шукати на полицях магазинів і аптек.