Українська Прем'єр-ліга визнала півзахисника Динамо Андрія Ярмоленка найкращим гравцем 23-го туру чемпіонату України. Футболіст сказав, що для нього найголовніше - успіх команди.

- Тільки це має значення: старатися, щоби Динамо вигравало. Схема 1+3+4+3? Цікава. Її позитив, що вона робить нашу гру різноманітнішою. У сучасному футболі будь-яка команда, яка ставить перед собою серйозні завдання, має вміти використовувати мінімум дві моделі гри. Якщо ні - вона стає прогнозованою для суперника. І я би не сказав, що тактика з трьома центральними захисниками містить багато таких елементів, які стали для мене новими.

У Кубку з Олександрією ми, динамівці, просто хочемо вийти на поле, порадувати людей і, звісно, виграти. Бо розуміємо, що навряд чи доженемо Шахтар у чемпіонаті (але це не значить, що не будемо старатись у дев’яти турах!), тому докладемо всіх зусиль для виграшу Кубка. Неправильно буде, якщо такий клуб, як Динамо, завершить сезон без трофеїв, - сказав Ярмоленко в інтерв'ю офіційному сайту УПЛ.

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа повідомляв, що пара півзахисників киян потрапили до лазарету перед матчем Нафтовик-Укрнафта - Динамо.

Фото Getty Images

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще