Організатори Євробачення-2017 провели прес-брифінг в готелі Premier Palace Hotel – одному з офіційних готелів конкурсу. Тут і ще в 11 київських готелях будуть розміщуватися учасники та гості Євробачення. Журналістам оголосили, де саме розташуються офіційні локації єврошоу, яке відбудеться у травні в Києві.

Головна сцена Євробачення буде розташовуватися в Міжнародному виставковому центрі. Саме там пройдуть півфінали конкурсу 9 і 11 травня і фінал – 13 травня.

[[{"fid":"175706","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Premier Palace Hotel","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Premier Palace Hotel фото"},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Premier Palace Hotel","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Premier Palace Hotel фото"},"4":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Premier Palace Hotel","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Premier Palace Hotel фото"}},"attributes":{"alt":"Premier Palace Hotel","title":"Premier Palace Hotel фото","height":"2031","width":"1936","class":"media-element file-default","data-delta":"4"}}]]

Церемонія відкриття Євробачення відбудеться 7-го травня. Креативний директор події Церемонії відкриття і червоної доріжки Євробачення-2017 Сергій Проскурня повідомив:

Після численних дискусій з приводу розміщення червоної доріжки ми зупинилися на локації біля Маріїнського палацу, поряд з будівлею Верховної Ради.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Він також додав, що українська червона доріжка буде рекордно довгою – цілих 265 метрів. Але і учасників в цьому році рекордна кількість.

Сама церемонія відкриття Євробачення-2017 відбудеться в Конгрессно-виставковому центрі «Парковий». Саме туди приведе всіх учасників червона доріжка. З приводу церемонії відкриття організатори не відкривають ніяких секретів, лише зазначили, що відкриття конкурсу буде в українському національному стилі.

[[{"fid":"175709","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"парковый","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Парковый фото"},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"парковый","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Парковый фото"},"5":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"парковый","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Парковый фото"}},"attributes":{"alt":"парковый","title":"Парковый фото","height":"1000","width":"2000","class":"media-element file-default","data-delta":"5"}}]]

В КВЦ «Парковий» розташується і «Євроклуб» на час проведення Євробачення. Почне він свою роботу з 1 травня і закінчить 14-го. Євроклуб буде працювати спочатку тільки на першому поверсі, а з 7 травня – на двох поверхах. Вмістити він зможе до трьох з половиною тисяч відвідувачів.

У Євроклубі будуть проходити закриті вечірки для членів офіційних делегацій країн-учасниць. Такі зазвичай проходять після генеральних репетицій та виступів конкурсантів.

На Хрещатику розташується «Євромістечко». Воно працюватиме з 4 до 14 травня. Тут під час проведення півфіналів та фіналу конкурсу буде проходити пряма трансляція шоу на великих екранах. Також щодня в Євромістечку проходитимуть концерти, розважальні програми і працюватимуть фудкорты.