Головний тренер Ювентусу Массіміліано Аллегрі перед матчем з каталонською Барселоною зазначив, що в першому матчі важливо не пропустити. Проте проти такого суперника це зробити буде вкрай важко.

-Наша команда буде намагатись забити більше ніж суперник, адже у протистоянні з Барселоною розраховувати на дві нульові нічиї і перемогу у серії пенальті не варто, - каже Аллегрі.

Окрім цього керманич туринців зазначив, що команда зробила декілька кроків вперед у плані психології. Проте щоб пройти у півфінал потрібно провести два ідеальні поєдинки, а також, щоб везіння було на боці його команди.

В свою чергу Луїс Енріке зазначив, що у порівняні з берлінським фіналом обидві команди оновили свої склади, а також те, що у Юве чудова команда.

-Обидві команди впевнені у своїх силах. Моїх гравців не потрібно налаштовувати на такий поєдинок проти Ювентусу. Ця команда на всіх ділянках поля намагається нав’язати свій футбол. Проте ми не будемо відходити від власної філософії та прагнемо перемогти, - зазначив наставник Барселони.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, що Барселона перемогла Ювентус у фіналі ЛЧ 2015 року, який відбувався у Берліні. Тоді каталонці перемогли з рахунком 3:1. Таким чином завоював свій 5 трофей Ліги Чемпіонів.

Як вже повідомляв Знай.ua, тренери не бачать фаворита у матчі між Борусією Д та Монако.